Een huiskameroptreden

Je kunt Gelukkige Kaplaarzen invliegen voor een optreden aan huis.Met liedjes en teksten uit eigen hand.Voor iemand in het bijzonder die toegejubeld wordt, of ter gelegenheid van iets of niets in het bijzonder.

Je kan het organiseren met familie of vrienden rondom een feest, een diner, een verjaardag of zomaar. Als entr’acte tijdens een etentje of als onderbreking op een avond.

Een combinatie is ook mogelijk. Om ook samen met de  gasten iets te maken. En elkaar iets te laten horen, te laten zien, of voor te dragen. Zoiets kan vooraf worden meegenomen of voorbereid. Een kleinood. Iets wat je raakt in het bijzonder; een tekstje, een foto, een voorwerp. En voor diegene die daar niet aan moet denken om zelf iets te doen, is nodig als aandachtig publiek.

Het is intiem, gezellig, inspirerend en een heel bijzondere ervaring om dit te doen.Het bindt en verrast door een verse blik naar elkaar. Het is nog steeds een originele en enerverende vorm om op deze manier samen een middag of avond door te brengen. In andere tijden of landen kan er zonder kunst en vliegwerk zoiets spontaan ontstaan. Maar wat geeft het, om dit op een eigen wijze met elkaar te creëren. Het is te leuk om te laten.

Benodigdheden: een huiskamer, een leuk gezelschap, lekker eten en drinken, redelijk gestemde piano.